Clemensactie in het Gerardusmagazine van maart

📚 Gratis kinderonderwijs aanbieden lijkt op het eerste zicht een zegen, maar blijkt uiteindelijk geen goede zaak in Congo. Scholen hebben overvolle klassen en vooraan staan regelmatig oudere leerkrachten, er is geen pensioenvoorziening, waardoor de kwaliteit van het onderwijs heel laag blijft.

🏫 Daarom bouwt Clemensactie nieuwe scholen om kwalitatief onderwijs te bieden. Niet gratis, maar het lage schoolgeld wordt in delen betaald. De klassen in onze nieuwe school in Saint-Irénée tellen maximum 50 leerlingen en alle leerkrachten volgen ook bijscholing.

👉🏻 Lees wat Lieve hierover schreef in het Gerardus Magazine, en ontdek hoe jij ook je steentje kan bijdragen.

Gerardusmagazine maart 2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *