Grote werken in Saint Irénéé in Kinshasa: bouw van nieuwe school

De nieuwe school, waarvan de opening gepland staat in het voorjaar van 2024, omvat niet alleen klaslokalen maar ook sanitaire voorzieningen en ruimte voor buitenschoolse activiteiten.

Met deze school bouwen we ook verder aan een hoopvolle toekomst voor de regio: al sinds 2012 streven we naar gelijke kansen, empowerment en duurzame vooruitgang. Daar speelt onderwijs een onmisbare rol in.

Momenteel studeren kinderen er in beperkte, niet-verlichte ruimtes (zoals je kan zien in de eerste video), maar binnenkort zullen ze genieten van een gezonde en stimulerende leeromgeving. Daarvoor willen we alle betrokkenen bedanken die dit initiatief mogelijk hebben gemaakt, waaronder Noord-Zuid werking van de provincie West-Vlaanderen die dit project ondersteunden. Zonder hen was dit niet gelukt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *