Vernieuwingen in de ziekenhuizen in Matadi en Mbanza Ngungu

In het ziekenhuis Saint-Gérard in Matadi werden recent 3 verschillende zalen vernieuwd.  Daarnaast werden de toiletten voor patiënten en personeel volledig opgeknapt, wat absoluut moest gebeuren. Nu zijn ze proper en we hopen dat het zo nog lang kan blijven.

Het nieuw röntgentoestel dat werd aangekocht voor het ziekenhuis in Mbanza Ngungu kreeg een voorlopige plaats in het bijgebouw van het ziekenhuis in afwachting van de renovatie van een bestaand gebouw aan de overkant. Alle ziekenhuizen in de ruime omgeving sturen nu hun patiënten naar ons waardoor we nog een printer hebben moeten kopen om de foto’s mee te geven want niet elk ziekenhuis of ziekenpost heeft al een computer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *